Z نسل

Gen z 1

۱۱ چیزی که باید درباره نسل Z بدانید

کوین شریدان
KEVINSHERIDANLLC.COM

نسل هزاره، هزاره و هزاره، در تطابق زیاد با میلی سیری ناپذیر برای شناخت در این نسل ، به نظر می آید که مقالات،ویدئوها و سخنرانی های ۱۰ سال گذشته همه درباره آنها بوده است. با اولین موج ورود نسل Z به محیط های کاری، سازمان ها ممکن است در تفاوت آنها با نسل هزاره(که به نسل Y هم شناخه شده اند)شگفت زده شوند. سازمان ها، رهبران منابع انسانی و مدیران لازم است که این نسل را شناخته و بطور کامل درک کنند، چرا که خصوصا این نسل ممکن است راه حلی باشند برای چالش جذب و حفظ استعدادی تمام نشدنی. بنابراین، لازم است کارفرمایان یک راه حل کاملا جدید کاری را تنظیم کرده و در محیط کار ارائه کنند تا بتوانند بر نسل Z غلبه کنند.

این نسل کیست؟

این نسل که اغلب تحت عنوان ” نسل Z “شناخته می شود، نام های بسیار دیگری نیز به آن داده شده است؛ از جمله بومی های دیجیتال، جهانی ها، پسا هزاره ها، هزاره های استروئیدی، نسل i، جمع ها، نسل وطن، صد ساله ها و نسل دلتا یا دلتاها. MTV به آنها لقب “موسس” داده است. دلیلی که نام های بسیاری درباره این نسل شناور است، عدم درک درست از این نسل را نشان می دهد. اتفاق نظر تند درباره بازه زمانی تولد این نسل از ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۴ است. آنها فرزندان نسل X هستند. افراد بومی متولد شده در آمریکا که به نسل Z تعلق دارند به ۶۰ میلیون نفر می رسند، که این بر اساس نظر Stoger-Weber Susan آمارگیر در کالج کوئیز بسیار بیشتر از یک میلیون بزرگان نسل هزاره ای که بی پایان تشریح شده اند میباشد.

 

 

 چه چیز باعث تفاوت نسل Z می شود

 اختصاصاً شرکت ها باید چه اقدام متفاوتی صورت دهند تا بتوانند آنها را جذب و آموزش دهند.

۱.این نسل تمایل به نسبت بیشتری برای تکنولوژی به روز نسبت به نسل هزاره دارد.Gen Z 2
آنها الویتی قوی در دسترسی سریع به اطلاعات داشته و می خواهند که کارمندان تجربیات همبسته و در تطابق با تجربیات مشتریان داشته باشند.

۲.این نسل بیشتر به پول اهمیت می دهد تا نسل قبل.
با تجربه کردن رکود اقتصادی بزرگ در سال ۲۰۰۸ ،آنها به امنیت مالی بیشتر از سایر نسل ها اهمیت می دهند.دیدن کم کاری یا بیکاری در والدینشان در دوران رکود، تاثیری ماندگار بر روی نسل Z داشته است.

بیشتر بخوانید
15 روش موثر برای آرام کردن فشار عصبی مصاحبه

۳.این نسل به مراتب از نسل قبل خود وفادارتر بوده و قصد تغییر پشت سر هم شغل خود را مانند نسل هزاره ندارند. لازم به ذکر دوباره است که حساسیت نسل Z به امنیت مالی و شغلی باعث می شودبه مراتب بیشتر قدردان شغل، حقوق و کارفرمای خود باشند. این وفاداری با حضور آنها در کلیسا فراتر میرود: ۴۱ %از نسل Z در دوران جوانی به کلیسا میروند، که در مقایسه با نسل هزاره در همان سن ۱۸ ،%نسل %۲۱ X و ۲۶ %در نسل انفجار است.

۴.آنها به مراتب آگاهی اجتماعی بیشتری نسبت به نسل های قدیمی خود دارند.
در واقع ۸۲ %از نسل Z مسئولیت اجتماعی گروهی (CSR )را فاکتوری مهم در انتخاب محیط کار خود در نظر می گیرند. علاوه بر این ۶۶ %از این نسل دستمزد کمتر را برای کار کردن در شرکتی با مسئولیت اجتماعی بالاتر انتخاب می کنند. در واقع، این موضوع برای بومی های دیجیتال شناخته شده نیست که افراد مصاحبه شغلی را در شرکتی که هنوز از بطری های آب معدنی و نی پلاستیکی که اغلب آنها به محل دفن زباله ختم می شوند استفاده می کند، ترک می کنند.

۵.این نسل مشتاق توسعه شغلی است، شغلی که معنا و هدف داشته باشد.
با وجود اینکه نسل Z نسبت به نسل هزاره ارزش بیشتری برای پول قائل است، اما برای توسعه یادگیری و حرفه نیز ارزش قائل اند. در واقع ۸۱ %از نسل Z باور دارند که مدرک تحصیلی برای رسیدن به اهداف شغل لازم است. همچنین، نسل Z آمادگی بیشتری نسبت به نسل هزاره برای تمرکز روی شغلشان در سنین کم دارند: مطالعه ای در موسسه Casey.E Annie در سال ۲۰۱۶ نشان داد که این نسل ۴۰% کمتر نرخ بارداری در سنین نوجوانی، ۳۸ %کمتر نرخ اعتیاد دارویی و الکلی و۲۸ %بیشتر نرخ فارغ التحصیلی از دبیرستان نسبت به نسل هزاره دارند.

۶.نسل Z شکارچیان معامله هستند.
این نسل اهمیت بیشتری به قیمت ها و انجام معاملات نسبت به نسل هزاره می دهد، دلیل این امر شاید بیشتر آن است که در دوره رکود ۲۰۰۸ به بلوغ و بزرگسالی رسیدند. ۶۷ %از نسل Z می گویند که به وبسایتی رفته و کوپن معامله دریافت می کنند، درحالی که فقط ۴۶ %از نسل هزاره چنین کاری انجام می دهند. بخش بزرگی از این خلاء حساسیت قیمتی با این امر قابل توضیح است که نسل هزاره دختران و پسران ثروتمندترین نسل در تاریخ آمریکا بوده اند، درحالی که نسل Z شاهد بیکاری، از دست رفتن موجودی و ارزش ملک و همچنین تحمل مشکلات اقتصاد کلان توسط والدین خود بودند.

بیشتر بخوانید
راهکارهای نوآورانه برای ارزیابی و بهبود شاخص ESG:راهی به سوی پایداری مالی و اجتماعی

۷.آنها به استفاده از فضای مجازی برای جلب توجه، استخدام و مصاحبه علاقه زیادی دارند.
به طور اختصاصی نسل Z دوست دارد که شاهد استفاده از ابزار های دیجیتال و واقعیت مجازی در راستای فرآیند استخدام باشند. شرکت ها نیاز به تغییر سبک استخدام خود در مصاحبه های شخصی توسط پلتفرم ها و پیام رسان های آنلاین که با این نسل سازگار است را دارند. این شامل پیام، اسنپ چت، فیسبوک، اینستاگرام و یوتیوب می باشد تا بتوانند از تلفن همراه خود استفاده کنند.

Gen Z 2

۸.نسل Z تمرکز کمتری دارد.
نسل Z در دنیای دائما به روز شده واطلاعات دانلود شده زندگی می کنند. علاوه بر این نسل این اطلاعات و آپدیت ها را نسبت به نسل  های دیگر سریع تر بروزرسانی می کند، که این علت اصلی اپلیکیشن هایی مانند اسنپ چت، اینستاگرام و واین است. پس سازمان ها این نسل را به سمت کار در دست سوق داده و به چالش بکشند.

۹.نسل Z قابلیت چند کاری بیشتری دارد.
با وجود اینکه نسل Z تمرکز کمتری نسبت به همسالان خود در نسل هزاره دارد، بسیار مستقل و خود آغاز هستند، در حین کار با کامپیوترهای شخصیشان می توانند کار یا پژوهشی مرتبط را توسط تبلت یا موبایلشان انجام دهند و در دفترشان نکاتی یاداشت کرده و بعد کارشان در تبلت را در حالی پیش ببرند که با دوستشان در حال صحبت در تماس تصویری هستند. با وجود حواس پرتی های مکرر و مداوم، آنها قابلیت کار و بازی در یک زمان را به خوبی دارا هستند. این همان چند کاری است. کارفرمایان باید این را در نظر بگیرند که چگونه این خصلت در انجام شدن کارها و تاثیر آن بر فرهنگ را در سازمانشان بررسی و اجرا کنند.

۱۰.نسل Z نسبت به نسل های قبل تنوع بیشتری در خود جای داده است.
نیمی از نسل Z خود را غیر سفید پوست می دانند. بنابراین شرکت ها لازم است که در واقع طبق آمار اداره سرشماری آمریکا، تقریباً رسالت و تعهدشان به تنوع و گنجایش را بررسی کرده و استحکام بخشند. اگر چنین روندی اتفاق نیفتد، شرکت ها هرگز قادر نخواهند بود که کارمندانی از نسل Z را جذب و استخدام کرده و پرورش دهند.

بیشتر بخوانید
11 نکته ای که یک رهبر اجرایی باید بداند

۱۱.نسل Z جهانی تر هستند.
هر چه دنیا بیشتر به سمت فضای آنالین پیش می رود نسل Z بیشتر در سبک فکری خود جهانی می شود. در واقع ۵۸ %از بزرگسالان در دنیا با سن بالاتر از ۳۵ سال باور دارند که نسل Z نقاط اشتراک بیشتری با همسالان خود در کل دنیا دارند تا با همسالان در کشور خود. سازمان های پیشرو و باهوش راه های جدید برای جذب، استخدام و آموزش این نسل جدید فوق العاده را در جهت کار پیدا کرده و تعریف می کنند و از مزایای زیادی در انجام کارها بهره مند می شوند که کمترین آن سود بخشی بیشتر است.

Gen z 4

منابع
۱. U.S. Department of Labor Study, 2016.
۲. Workforce.com Study, 2018.
۳. Workforce.com Study, 2018.
۴. Northeastern University Study, 2016.
۵. Huffington Post, 2018.
۶. Huffington Post, 2018.

درباره نویسنده
کوین شریدان، نویسنده، سخنران و مشاور

وی یک سخنران راهنمای بین المللی، نویسنده ای با بهترین نرخ فروش در نیویورک تایمز و یکی از پرطرفدارترین افراد در حوزه استخدام نیرو در جهان است. بعد از ۶ سال تلاش او در سازمان مجله صد سخنگوی رهبر در دنیا تقدیر شد و همچنین مفتخر شد که جایزه ی ۱۰۱ تاثیرگذار جهان را در فستیوال استخدام نیرو در سال ۲۰۱۷ به نام خود کند. با تجربه ۳۰ ساله در حوزه مشاوره عالی مدیریت سرمایه انسانی، کوین به برخی سازمان های بزرگ جهانی در راستای ساخت فرهنگی که استخدام کارآمد را پرورش میداد کمک کرده که به دریافت جوایز و افتخارات بی بدیل منجر شد. اولین خلق کوین، PEER ،به عنوان روشی نوین که همواره کارآمد با قابلیت تغییر در حوزه استخدام نیرو است شناخته شد. اولین کتاب او، ساخت یک فرهنگ جاذب، در لیست ۶ کتاب پرفروش از جمله نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و یو اس ای تودی
شد. او همچنین نویسنده ی مدیر مجازی بوده که روش های موثر مدیریت دورکاری را برشمرده است. کوین مدرک مدیریت بازرگانی را از مدرسه مدیریت دانشگاه هاروارد در سال ۱۹۸۸ دریافت کرد. با تمرکز دوره آموزشی خود بر استراتژی، مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی دوره خود را کامل کرد. او همچنین یک کارآفرین بوده که در طول این دوره سه کمپانی متفاوت را تاسیس کرده و فروخته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

مربیگری فردی/ دکتر عبدالرضا حافظی
نظام جامع مدیریت منابع انسانی/ دکتر عبدالرضا حافظی
توسعه مهارت های رهبری / دکتر عبدالرضا حافظی
مدل های رهبری اثربخش/ دکتر عبدالرضا حافظی
فرهنگ آرمانی در سازمان ها/دکتر عبدالرضا حافظی
آموزش و توسعه منابع انسانی/ دکتر عبدالرضا حافظی
کانون ارزیابی و توسعه شایستگی ها/ دکتر عبدالرضا حافظی
مربیگری توسعه کار و کسب ها/ دکتر عبدالرضا حافظی